Share on LinkedIn
Facebook Twitter Googleplus Linkedin Youtube
IT Room Infra - 14 november 2017

Welkom op het IT Room Infra Event

Op 14 november 2017 vindt het jaarlijkse IT Room Infra Event plaats in Den Bosch. Naast veel producten en oplossing die wij tonen bestaat het programma uit 33 lezingen (3 plenair en 30 parallel). De onderwerpen van de lezingen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en verdeeld in vijf tracks:

  • Warmte
  • Energie
  • Ontwerpen & Managen
  • Impact IoT
  • Data Centraal

62 Bedrijven exposeren tijdens dit event!

IT Room
Uw ../../03RESP/ link

C.N. Rood verzorgd hier een lezing over het controleren en het onderhouden van optische connectoren

Driekwart van de communicatiestoringen wordt veroorzaakt door problemen met connectoren. De fysieke bekabeling gaat langer mee dan de actieve apparatuur en zal de nog veel hogere datasnelheden aan moeten kunnen (demping en reflectie worden steeds belangrijker). Hogere datasnelheden gebruiken parallelle vezels die in MPO/MPT (multi fiber) connectoren worden afgewerkt. Wat zijn de gevolgen voor het netwerk en hoe controleren en onderhouden we deze connectoren snel en eenvoudig?

Timmy Louis

C.N.Rood
Optical Fiber Specialist

Timmy Louis

"Laat u niet verrassen door falende optische connectoren in uw netwerk"

Permanent monitoren van energie kwaliteit is cruciaal

3 Nieuwe PQube modellen

In continue processen zoals in datacenters, IT afdelingen en in IT infrastructuren zijn de gevolgen groot bij onbalans in je energie voorziening. De continuïteit komt dan in gevaar.
Het gebruik van het energie netwerk is sterk aan verandering onderhevig. Dit levert ongekende mogelijkheden zoals de bekende alternatieve energie bronnen die terug kunnen leveren aan het net. Daarnaast worden ook steeds meer (schakelende) componenten in de elektronica toegepast. Al deze nieuwe elementen in de energie netwerken veroorzaken nieuwe, en nog vaak onbekende, fenomenen in de kwaliteit van de energie voorziening.

De PQube, power quality analyzer, registreert 24/7 en rapporteert elke mogelijke verstoring in het netwerk welke uw continuïteit en proces kan verstoren. De PQube is zeer eenvoudig te installeren en genereert zelfstandig rapportages. Voor meer informatie download de documentatie of neem contact met ons op voor een demonstratie.

Vanaf vandaag beschikbaar: de nieuwe PQube 3, 3e en 3v !

Meer info

Voor Netwerk performance monitoring , Protocol analyse, network onderhoud en synchronisatie oplossingen moet u bij C.N.Rood zijn

Met onze leveranciers: Savvius, Meinberg en Garland Technology bieden we een breed scala van hard- en software voor de moderne data centers.

Network Performance
OmniPeek netwerk analyzers van Savvius bieden deep Packet Inspection, protocol Analyse en Data recording voor forensic search, tot 40G. Samen met de Packet brookers en Netwerk TAP's van Garland Technology (Access Technology) een perfecte oplossing om de netwerk kwaliteit van het datacenter te kunnen waarborgen.

Timing en Synchronisatie
Met de high-end timeservers van Meinberg zorgen we ervoor dat binnen het netwerk overal de juiste timing van de datapakketen gewaarborgd is. Niet alleen met NTP, maar ook via PTP IEEE1588 en voor verschillende profielen.
De juisteTiming is cruciaal voor elk netwerk en datacenter.

Het bereiken van top prestaties, veiligheid en 100% inzicht in het netwerk is het doel van deze technologiche oplossingen.

Garland, Savvius en Meinberg

Synchronise The Network • Monitor The Network • Troubleshoot The Network • Secure The Network

IMS - LANTIME M3000

LANTIME M3000 is een field -upgradeable en extreem flexibel system voor synchronisatie oplossing voor nu en de toekomst.

Volledig redundant uit te voeren, met twee verschillende klok modules zowel voor NTP als ook voor PTP/IEEE1588 netwerk synchronisatie.

Daarnaast nog 10 sloten beschikbaar voor in en output modules. Vandaar dat dit modulaire platform gereed is al uw huidige synchronisatie behoeftes voor nu en de toekomst.

Meinberg LANTIME M3000
LANTIME M3000 Datasheet

IMS - LANTIME M1000

Tijd en frequentie synchronisatie platform in een compacte 1U Rackmount-behuizing. Veelzijdig en modulair oplossing voor tijd en frequentie synchronisatie, met optioneel twee klok modules en maximeel 4 in- en uitgangsmodules.

Meinberg LANTIME M1000

Compact ontwerp
Synchronisatie voor NTP en SNTP compatible clients
Tot 4 PTP (IEEE 1588-2008) modules
Redundant power en opties voor o.a.GPS / GLONASS combinatie
Tot 16 additionele LAN poorten

LANTIME M1000 Datasheet

Netwerk TAP's

Network test access points (TAPs) van Garland zijn hardware-oplossingen die u in staat stellen om toegang te krijgen tot uw netwerk en het monitoren daarvan.

Aggregeren van TAP's worden gebruikt voor “capture” van 100% full duplex verkeer; dat vervolgens aan meerdere monitoring tools kan worden gekoppeld om uw netwerk te analyseren. Op deze wijze kunt u elke bit, byte en packet analyseren.

GARLAND Network TAP's

Aggregating TAPs zijn ideaal voor

Wireshark toepassing
Netwerk Analyzers
Intrusion Detectie systemen
 Application Performance Monitoring
Packet Capture

Netwerk TAP's

Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten en diensten? Neem dan gerust even contact met ons op. Graag verwelkomen wij u op IT Room Infra, vergeet niet vooraf te registreren.

Arthur Hartsuiker
Power Quality

Arthur Hartsuiker


ahartsuiker@cnrood.com
cell phone 00.31.6.22.12.61.12

CALLBACK

Wilbert Leenders
Synchronisatie Systemen

Wilbert Leenders


wleenders@cnrood.com
cell phone 00.31.6.51.82.06.23

CALLBACK

Geert Bakker
Fiber Optics

Geert Bakker


gbakker@cnrood.com
cell phone 00.31.6.53.25.20.13

CALLBACK
C.N.Rood Group

NLD

C.N.Rood BV
Blauw-roodlaan 280
2718SK Zoetermeer
The Netherlands
00 31 79 360 00 18

BEL / LUX

C.N.Rood NV/SA
Z.1 Researchpark 40
1731 Zellik
Belgium
00 32 2 467 03 50

SWE

C.N.Rood BV
Kanalvägen 1A
19461 Upplands Väsby
Sweden
00 46 85 250 28 40

NED / BEL / LUX

T&M Systems
A C.N.Rood Company
Logistics, sales and admin:
00 31 79 360 00 18
00 32 2 467 03 50

GENERAL

Contact Us

Website | Privacy Policy
Opt-In/Register